MUFFINS FÅR.
Disse “muffins får”, får altid smilet frem på mine drenge og vores gæster. Så vi laver dem ofte her til påske, men de kan også bruges på andre tider af året til f.eks børne fødselsdag.
MUFFINS FÅR (ca. 12 styk).
Ingredienser til muffins:
200 gram sukker
2 æg
150 gram hakket chokolade
100 gram smør
1 tsk bagepulver
50 gram kakao
150 gram hvedemel
2 1/2 dl mælk
1 tsk salt
Ingredienser til smørcreme:
150 gr. blødt smør
250 gr. flormelis
Du skal også bruge:
Sort fondant
Øjne (købt i Kiwi)
Små skumfiduser (købt i søstrene grene)
Papir forme + en muffins bageform
Pisk æg og sukker sammen i en skål. Hak chokoladen og tilsæt det sammen med smøret. Bland mel, bagepulver og kakao. Bland det i, sammen med saltet.
Fordel dejen i 12 papirs muffins forme. Sæt dem i bageforme og du undgår, at dejen løber ud, og mister formen.
Sæt dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Imens de køler af, kan du lave smørcremen og fondantfigurer.
Smørcremen piskes sammen så den bliver luftig. Sæt den på køl indtil, den skal bruges.
Form små hoveder til får. Rul små øre og sæt dem fast. Husk også en lille hale. Øjnene sættes fast med lidt glasur, som jeg også bruger til næsebor.
Smør smørcremen på de afkølede muffins. Sæt skumfiduserne på og tilsidst hoved og hale.
Nu er de klar til, at blive spist. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu