MINI PAVLOVA MED FRISKE BÆR.
Vi er kun lige gået ind i efteråret og jeg savner allerede sommerens friske bær. Så selvom det ikke helt er sæson for friske bær, så producerer mit jordbærbed stadig jordbær (godt nok ikke så mange), og de skal da bruges – så tænkte, at familien skulle forkæles med disse lækre mini pavlova’er. De var en stor succes, så opskriften vil jeg dele med Jer.
Mini pavlovaer med friske bær.
5-6 stk.
Tid ca. 1,5 time.
Ingredienser:
3 æggehvider
150 g sukker
0,5 tsk hvidvinseddike
1/4 ltr piskefløde
bær efter eget valg
Fremgangsmåde:
1) Pisk æggehviderne stive.
2) Pisk derefter sukkeret i, lidt af gangen.
3) Rør tilsidst hvidvinseddiken i.
4) Sæt marengsmassen på en bageplade med bagepapir. Jeg brugte en sprøjtepose, men det kan også gøres med 2 skeer. Mine lavede jeg med en dia. på ca. 12 cm.
5) Opvarm ovnen på 180 grader, sæt bagepladen ind og skru ned på 150 grader. Bag marengsen i 1-1,15 time, hold øje med dem undervejs.
6) Pisk fløden og skyl bærene – del dem evt. ud i mindre stykker.
7) Når marengsen er afkølet. Fordel flødeskummet og pynt dem med bærene.
– Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu